اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۷-۹۶

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، اطلاعیه شماره ۲ ویژه ثبت نام پذیرفته شدگان جدید را اعلام کرد. متن کامل اطلاعیه به شرح زیر می باشد:

اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۷-۹۶

ضمن عرض خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای شما عزیزان، به اطلاع می رساند برای شروع فرآیند ثبت نام، در مرحله اول لازم است جهت بارگذاری مدارک، از تاریخ ۹۶/۰۶/۱۴ ساعت ۱۰:۰۰ صبح لغایت  ۹۶/۰۶/۱۹ ساعت ۱۷:۰۰ از طریق سامانه ثبت نام الکترونیکی به آدرس http://reg.iauec.ac.ir اقدام لازم به عمل آید.

لذا ضروری است پذیرفته شدگان محترم قبل از هر اقدام راهنمای ثبت نام الکترونیکی را به طور کامل مطالعه و سپس مراحل ثبت نام را مطابق دستورالعمل آغاز نمایند.

لازم به ذکر است شروع کلاس های آنلاین از ۹۶/۰۶/۲۵ می باشد.

* پذیرفته شدگان محترم حتماً به اطلاعیه شماره ۳ -تکمیل فرآیند ثبت نام- که در تاریخ ۹۶/۰۶/۲۵ اطلاع رسانی خواهد شد، توجه فرمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی به شرح زیر می باشد:

۱- عکس پرسنلی ۴*۳ جهت درج در کارت دانشجویی (حداکثر حجم KB30)
* عکس ارسالی به صورت تمام رخ، زمینه سفید و با رعایت شئونات اسلامی ارسال گردد.
۲-  کارت ملی (پشت و رو) حداکثر حجم KB100)
3- همه صفحات شناسنامه (حداکثر حجم KB100)
4- مدرک نظام وظیفه (پشت و رو) حداکثر حجم KB100)

- پذیرفته شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت و معافیت نظام وظیفه می باشند، می بایست بعد از انجام ثبت نام اینترنتی، جهت دریافت برگه معافیت تحصیلی و مراجعه به پلیس ۱۰+ از تاریخ ۹۶/۰۶/۲۲ لغایت ۹۶/۰۶/۲۵ (به جز روز جمعه) با مدارک لازم به اداره ثبت نام مراجعه حضوری نمایند. لازم به ذکر است تاریخ مذکور تمدید نخواهد شد.

۵- آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی موقت تحصیلی (حداکثر حجم KB150)
6- در صورت اینکه متقاضی استفاده از سهمیه شاهد- جانباز بالای %۲۵ آزاده هستید، بارگذاری تصویر مدارک الزامی می باشد. پشت و روی کارت بنیاد شهید (حداکثر حجم KB100)
7- ریز نمرات (حداکثر حجم KB200)
* برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد جهت تطبیق دروس پیش نیاز توسط مدیر گروه آموزشی، ارسال ریزنمرات ضروری است و در صورت عدم ارسال ریز نمرات کلیه دروس پیش نیاز در ترم اول برای دانشجو انتخاب واحد خواهد شد.

* لطفا به اطلاعیه های بعدی ثبت نام نیز توجه کامل مبذول فرمائید.