جذب همکار دانشجو توسط معاونت فنی+ متن اطلاعیه

معاونت فنی واحد الکترونیکی تصمیم دارد از دانشجویان این واحد در قالب کار دانشجویی دعوت به عمل آورد. این معاونت در اطلاعیه ای از دانشجویان خواسته است تا رزومه خود را جهت همکاری ارسال نمایند. گفتنی است دانشجویان در صورت احراز شرایط و قبولی در مصاحبه، می توانند در مدت تحصیل خود در این معاونت همکار دانشجو باشند.

cooperation

معاونت فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی جهت تکمیل کادر پشتیبانی فنی، اقدام به جذب نیروی همکار دانشجو می نماید. به این منظور از دانشجویان واحد الکترونیکی دعوت به همکاری می نماید.

متقاضیانی که علاقمند به کار دانشجویی می باشند می توانند با تکمیل و ارسال فرم زیر به آدرس ایمیل finance@iauec.ac.ir در این طرح شرکت نمایند. پس از بررسی درخواست های ارسالی و در صورت برخورداری از شرایط لازم، با متقاضیان تماس گرفته خواهد شد.

فرم شماره یک: فرمت رزومه

فرم شماره دو: فرم تقاضای کار دانشجویی