پیام تسلیت دکتر کشاورزی در پی رحلت حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

آیت الله هاشمی رفسنجانی-2

رئیس واحد الکترونیکی با صدور پیامی رحلت مبارز انقلابی حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دکتر کشاورزی بدین شرح است:

بسمه‌تعالی

یار دیرین امام و رهبری و مبارز بزرگوار مرحوم مغفور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رحمت‌الله‌علیه دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوستند. این ضایعه را به خانواده گرامی، فرزندان محترم و همه مردم ایران تسلیت عرض می­کنم. ایشان علاوه بر تلاشهای سیاسی و مدیریتی، در دوره‌های دشوار تاریخ انقلاب مسئولیت های سنگینی بر دوش داشتند و در همه‌ حوادث و قضایای مهم دوران حیات مبارک امام راحل (ره) و زعامت مقام معظم رهبری در شمار فعالان و خدمتگزاران برجسته‌ی کشور به‌شمار می­رفتند. فعالیتهای فرهنگی و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز صفحات مهمّی از زندگی پربار ایشان را تشکیل می­دهد. از خداوند متعال مسألت می­کنم که روح ایشان را مشمول رحمت و فضل خود قرار دهد و عمل صالح ایشان را مقرون اجر جزیل سازد و به بازماندگان، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و ملت شریف ایران صبر جمیل عطا فرماید.

محمد رضا کشاورزی

رییس واحد الکترونیکی